Pronađite svoj smeštaj

Na ovoj strani imate mogućnost pretrage svih smeštaja, hotela, hostela, apartmana, stanova. Ukucajte vašu željenu destinaciju širom Srbije i sveta. Booking.com je vodeći internet portal sa preko 600 hiljada hotela. Izbirajte svoj idealan smeštaj. Uporedite cene, pregledajte ocene i odlučite se. P.S. Rezervacija smeštaja preko moje stranice ne utiče na cene i nije skuplja!

Booking.com

SMEŠTAJ KOJI PREPORUČUJEM

klikom na naziv smeštaja dolazite direktno na stranicu rezervacije

Konaci Zaovljanska jezera, u srcu Nacionalnog parka Tara ne nude luksuz, već mir i tišinu, cvrkute ptica i pogled sa terase na preidvna svitanja. Domaćini nude pored smeštaja i Off-road ture po NP. Srdačni domaćini su tu za sva vaša pitanja.

Hotel Palisad u samom centru Zlatibora, a opet dovoljno blizu kružnog toka, idealno polazno mesto za obilazak Zlatiborskog okruga. Ako tražite romantični smeštaj, Palisad je pravo mesto za Vas.

Seosko domaćinstvo Novakova Kačara u Godoviku (Požega) idealno je mesto za odmor od gradske gužve i ljudi. Izvorska voda, svež vazduh, manastir Godovik i napuštena crkva su Vam na dohvat ruke. Kontakt: Milorad SMILJANJIĆ 064/094 45 36

Biserna dolina – Uvac Na samo 3 km od vidikovca Molitva i 1km od kampa na Uvcu idealno je mesto kao polazna tačka za obilazak specijalnog rezervata prirode Uvac, posetu vidikovca, krstarenje meandrima kao i osmatranhe Beloglavog Supa. preporučio bih i off-road turu po Pešterskoj visoravni u organizaciji Sreleta Kovačevića